VV Fanni édesanyját már csak az érdekli, hogy rendesen eltemethesse lányát

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság ügyvéd nyomozás DNS VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Fanni családjának jogi képviselője, Dr. Lichy József elárulta, jó irányban halad a nyomozás és a szülők bíznak abban, hogy hamarosan kiderül, ki a tettes.

Múlt héten számoltunk be az újabb fejleményről VV Fanni ügyében: egyre valószínűbb, hogy a lányt egy kötéllel fojtották meg, ugyanis a kötélen, amit találtak a rendőrök, három különböző DNS-t találtak: a gyanúsítottét, Fanniét és még egy ismeretlen férfiét.

Pár napja az is kiderült, hogy vallomást tett B. László, a gyanúsított azt állította, amikor átment Fannihoz, a lány már alélt volt, valószínűleg valamilyen szer hatása alatt állt. Ezután egy ismerőse kérésére elvitte Fannit egy megadott helyszínre, otthagyta, majd elment Siófokra. Nem vitte a lányt kórházba, mert úgy gondolta, mindketten bajba kerülhetnek emiatt.

Folyik a nyomozás VV Fanni ügyében Forrás: RTL Sajtóklub

A Blikk most azt írja, a család jogi képviselője, Dr. Lichy József a Music FM Önindító című műsorában elmondta, nemrég az ügyben felmerült Fanni egy új barátnőjének a neve is, ám semmilyen jel nem mutat arra, hogy neki bármi köze lenne a lány eltűnéséhez.

Az ügyvéd elárulta azt is, hogy Fanni édesanyja nagyon erős asszony, és a szülőket már csak az érdekli, hogy rendesen eltemethessék lányukat és kiderüljön, ki a tettes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.