Hosszú Katinka a molcsapat.hu-nak adott interjút. Elmondta, olimpiai bajnok úszónő, továbbra is Shane Tusup irányításával folytatja az edzéseket a jövőben. Az olimpiai bajnok úszónő magánéleti válságáról is beszélt.

"Az biztos, hogy Shane-nel folytatjuk a közös munkát, és az is, hogy az idén mindenképpen változtatunk a felkészülési meneten (...) Átbeszéltük a versenyzési stratégiát is, és Shane-nel úgy gondoljuk, hogy az országos bajnokság most nem fér bele" - nyilatkozta. 

Forrás: MTI/Máthé Zoltán

„Különleges helyzet az enyém, mert bár válság előfordulhat más ember életében is, de általában csak egy területet szokott érinteni, vagy a magánéletet, vagy a szakmait, egyszerre a kettő elég ritkán fordul elő. Nálam most ez történt, nem volt mibe kapaszkodnom. Jó lett volna, ha legalább az egyik terület menekülőt jelenthet, ha például ki tudom úszni magamból a problémákat, de addig, amíg az ember bizonytalan, és önmaga sem tudja, mit szeretne, nyilván nem akar mással edzeni" - tette hozzá, valamit azt is hangsúlyozta, Tokió hatalmas cél számára.