Hirdetést adott fel a wisconsini Andrew James Turley, saját lányának testét árulta. Pénteken ítélték el a férfit gyermekkereskedelem és prostitúcióra való kényszerítés miatt: 60 év börtönbüntetést kapott.

Saját lánya testét árulta Andrew James Turley egy hirdetésben. „Játssz apa kicsi lányával" – így hangzott a cím, a szövegben pedig 10 év alattiként írja le gyermekét, aki akkor még csak 4 éves volt. A férfi 2015-ben követte el borzalmas tettét, ítéltet azonban csak nemrég hoztak az ügyében. A hirdetésre természetesen jelentkeztek is, az egyik férfival 70 e-mailt váltott a részletekről.

Négyéves kislányának testét árulta hirdetésben ez az apaForrás: Houston Police Department

A férfi többször is elmondta a potenciális ügyfélnek, hogy altatót ad majd be a gyermeknek, és azt is, hogy 1000 dollárba kerül két órára. Azt azért hangsúlyozta, hogy a behatolásos szexuális aktushoz túl fiatal a lánya. A közösüléshez talán túl fiatal, de minden más rendben lesz" – írta a kislány apja. Végül egy nyomozó buktatta le a férfit, aki szintén a hirdetésre jelentkezett... A gyermeke az anyjával élt, akinek fogalma sem volt arról, hogy mire készül az apja.
Ez az ügy összetörte a szívemet. Az apának védelmezőnek kellene lenni, nem egy ragadozónak" – mondta Stewanna Miskell ügyésznő. A férfit végül 60 év börtönbüntetésre ítélték tettéért, 45 évnél előbb nem szabadulhat – írja a Washington Post.