Már kétszer menekült meg a halált torkából Balázs Klári. Mindkétszer majdnem vízbe fulladás volt az ok, hisz abban, hogy ezek nem véletlenül történtek vele.

Balázs Klárinak már kétszer volt halálközeli élménye, mindkétszer a mély víz játszott szerepet ebben. Szerencsére, mindkét alkalommal volt ott valaki, aki megmentse, azóta kerüli a mély víz közelségét. Azt mondja, hisz abban, hogy semmi sem történik véletlenül, így ez a két eset sem. A Star magazinnak adott interjúját a Blikk szemlézte.

Balázs Klári tudatosan kerüli a mély vizetForrás: InterCom

Az énekesnőnek, Korda György feleségének ötévesen volt az első ilyen élménye. "A Szamos partján pancsoltunk a testvéreimmel, akik rendkívül jól úsztak. Egyszer csak eltűntem a szemük elől, elmerültem a mélyben. Akkoriban nagyon hosszú hajam volt, ők pedig csak azt látták, hogy a hajam a víz tetején lebeg, de én nem vagyok sehol. Én eközben odalent körbenéztem" - mondta a magazinnak Balázs Klári. Azt is elmondta, hogy tisztán látta, mi van körülötte, és egy csodás zenét is hallott. 

A következő alkalommal a Tisza partján sétált áradáskor, amikor hirtelen elnyelte a víz, ekkor is a segítségére siettek. Ezek után döntött úgy, hogy kerüli a mély vizet. 

De nemcsak a rossz a dolgokat látja sorsszerűnek, hanem a jókat is. Ilyennek ítéli meg például férjével, Korda Györggyel való találkozását is.