Nincs szerencséje a férfiakkal Khloé Kardashiannak: első férjének drogproblémái voltak, mostani párja pedig nem tudja értelmezni a hűség fogalmát. Több nővel is megcsalta már szerelmét, aki éppen a közös gyermekükkel várandós.

Khloé Kardashianban egy világ omolhat most össze: azt hihette, hogy végre a 27 éves amerikaifutball-játékos, Tristan Thompson személyébe megtalálta az igazi társát, de csalódnia kell. Napvilágra kerültek ugyanis olyan felvételek, amiken Tristan más hölgyekkel múlatja az időt. Az első felvétel még októberben készült, ezen a játékos két hölgy társaságában látható: csókolóznak és simogatják egymást.

Egy másik videó pedig a napokban készült: ismét egy hölgy társaságában látható Tristen egy bárban, miközben Khloé az ő gyermekével várnadós. Ez a felvétel sem tűnteti fel jobb színben a játékost, egyértelmű, hogy csókolózik a lánnyal. Később pedig egy hotel előtt kapták őket lencsevégre, levideózták, ahogy bemennek a szállodába. Egyelőre hivatalos komment sem Khloé, sem Tristan részéről nem érkezett, de sajnos a helyzet elég nyilvánvaló.