Gergely Róbert és fiatal felesége, Timi útjai elváltak egymástól: hiába volt meg köztük a szeretet, mást akartak az élettől. Az énekes elárulta, miért is döntöttek a szakítás mellett. 

Gergely Róbert és 24 évvel fiatalabb kedvese, Timi úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik. Férjként és feleségként elengedik egymás kezét éppen azért, mert annyira szeretik és tisztelik a másikat. Nem ugyanazok a vágyak mozgatták már őket, ezért kellett meghozniuk ezt a nehéz és súlyos döntést. Nem is nagyon beszéltek róla, de Gergely Róbert most megtörte a csöndet és elárulta, hogyan jutottak idáig.

Gergely Róbert elengedte fiatal feleségétFotó: Csudai Sándor - Origo

„A világ legnehezebb válásán vagyunk túl. Köztünk soha nem volt ugyanis egy hangos szó sem, nem zengett veszekedéstől a tányérunk, nem repültek tányérok, szó sincs erről. A válásunk nehézsége abból adódott, hogy mi nagyon szeretjük egymást, sőt túlságosan ragaszkodunk a másikhoz" – mondta a Best Magazinnak Gergely Róbert. Hozzátette, nagyon nehezen hozták meg ezt a döntést, de más dolgokat akartak az élettől: Timi anya akart lenni. Mindenáron szeretett volna szülni, én pedig őszintén megmondom, soha nem gondoltam volna magamról, de nem voltam elég bátor ahhoz, hogy hatvanévesen gyereket vállaljak" – tette hozzá az énekes. Válásuk az egész családot megrázta, de nem búcsúznak el igazán, örökre egymás életének részei maradnak, bármi is történjen. „Nem haraggal, háborúval zúzódik szét a mi családunk és két másik is, hanem továbbra is összetartunk, és örökre egy család maradunk" – mondta Robi.