Szabadlábra helyezték, de fellebbezett a Skálás Gyilkos

Forrás: Getty Images/Dan Kitwood -
szabadulás gyilkos Skála börtön rabló elítélt Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akar a börtönből szabadulni a Skálás Gyilkosként elhíresült Bene László, akit a bíróság több mint 20 év után szabadlábra helyezett.

Bene Lászlót 1994-ben fogták el azután, hogy társával, Donászi Aladárral együtt negyvenmillió forintot rabolt el és négy emberrel végzett. Kirabolták többek között a Skála pénzszállító autóját is és megölték a kocsikísérőt - nem véletlenül ragadt rá a „Skálás Gyilkos" jelző. 1996-ban életfogytiglanira ítélték, a szegedi Csillag börtönben ült, de két napja szabadlábra helyezték.

A férfi mégsem örül a szabadságnak, fellebbezett és két hétig még biztosan a börtönben marad. Állítólag azt mondta a bíróságon, hogy lakhatási körülményei nem megoldottak.

A kép csak illusztráció Forrás: Getty Images/Dan Kitwood

Szerette volna, ha a tárgyalást elnapolják, de a bíróság nem látott erre lehetőséget. Előbb megteremtené magának az anyagi biztonságot, megvárná a számára minden bizonnyal pozitívan záruló kártalanítási kérelem kimenetelét. Nem akart üres kézzel távozni. Így viszont a hozzátartozói segítségére szorul, akik természetesen befogadnák" – árulta el a Borsnak Bene ügyvédje, dr. Soltész Katalin.

A lap információi szerint a férfi a bátyjához fog kerülni egy Somogy megyei kisvárosba, ahol kialakítottak neki egy saját szobát.

Liptai Claudia a közelgő esküvőjéről beszélt: nyugtatókat kell majd bevennie a nagy naponhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-liptai-claudia-a-kozelgo-eskuvojerol-beszelt-nyugtatokat-kell-majd-bevennie-a-nagy-napon.htmlHamarosan itt van Liptai Claudia esküvője, és ahogy az lenni szokott, az időpont közeledtével egyre izgatottabb az ara. Saját bevallása szerint a nagy napon sem lesz ez másképp, szerinte négy nyugtatót kell majd bevennie. TV + SztárokOrigoFeneket villantott az 59 éves Madonna: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-feneket-villantott-az-59-eves-madonna-video.htmlAz 59 éves Madonna az Instagram-oldalán villantotta meg fenekét, ami még ma is igen formás. TV + Sztárok--Eurovíziós Dalfesztivál: a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso rokona, Benjamin képviseli Svédországothttp://www.life.hu/sztarok/20180510-eurovizio-a-vilagsztar-dj-sebastian-ingrosso-rokona-kepviseli-svedorszagot.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválon Svédországot egy igazi híresség rokona képviseli, méghozzá a világsztár DJ, Sebastian Ingrosso egy hozzátartozója, Benjamin. A fiatal sztár csütörtökön lép majd színpadra, ahogy a Magyarországot képviselő AWS is. Előtte azonban még sikerült szóra bírni Benjamint, a Life.hu riportere, Domszky László arról faggatta az énekest, tervez-e a világsztár rokonnal közös produkciót, nyerhet-e ismét az Eurovíziókon nagyon sikeres Svédország, valamint számít-e rokonának rajongóira. TV + Sztárok--Hajdú Péter elárulta, mit fog csinálni az ATV utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-hajdu-peter-elarulta-mit-fog-csinalni-az-atv-utan.htmlMint azt a Life.hu is megírta, Hajdú Péter elmegy az ATV-től. Kirúgásról szóltak eleinte a pletykák, ám a tévés szerint közös megegyezéssel távozik. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBódi Sylvi hidegvizes szörfözése nem lett az egykori playmate kedvenc hobbija: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180510-bodi-sylvi-hidegvizes-szorfozese-nem-lett-az-egykori-playmate-kedvenc-hobbija-foto.htmlBódi Sylvi a szörfözés szerelmese, aki eddig inkább csak a trópusok hullámait hódította meg. Ezúttal a hideg vízbe is bemerészkedett , ami nem lett a kedvence.TV + Sztárok--Sztárok, akik bizarr helyeken dolgoztak a befutásuk előtt: Danny DeVitótól Channing Tatumighttp://www.life.hu/sztarok/20180509-sztarok-akik-bizarr-helyeken-dolgoztak-a-befutasuk-elott-danny-devitotol-channing-tatumig.htmlNehéz elképzelni, hogy a ma már nagy népszerűségnek örvendő sztárok is voltak egykor olyan ismeretlen, feltörekvő színészek, akiknek mindent el kellett vállalniuk a megélhetésért. Pedig Danny DeVitónak és Christopher Walkennek sem indult könnyen a karrierje, de Brad Pitt-nek is be kellett vállalni a legégőbb melót. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.