Meztelenül sétálgatott a Lánchídon egy ismeretlen férfi: fotó

fotó meztelen férfi Lánchíd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meztelenül sétálgatott a Lánchíd környékén egy ismeretlen férfi.

A Blikk olvasórportere küldte a lapnak azt a fotót, amin egy ismeretlen férfi, meztelenül sétálgatott a Lánchíd környékén. Hiába szóltak neki, hogy mit csinál, nem reagált. Végül mentőt hívtak hozzá.

meztelen férfi Forrás: Shutterstock

"Nem csinált semmi különöset, csak átsétált a Lánchídon egy füllhallgatóval a fülében. Páran odaszóltak neki, hogy normális-e, de senkire sem reagált, inkább nyomkodta tovább a telefonját" - mesélte az informátor, aki fotót is mellékelt.

Tragikus: megtalálták az eltűnt brit valóságshow-szereplő, Joe Tilley holttestéthttp://www.life.hu/news/20180513-megtalaltak-az-eltunt-brit-valosagshowszereplo-joe-tilley-holttestet.htmlA 24 éves Joe a Jungletown című műsornak köszönhette az ismertségét. Holttestét egy vízesésnél találták meg egy héttel az eltűnse után.NewsOrigoFigyelj, hogy mit veszel! Valaki szándékosan szennyezi a tejekethttp://www.life.hu/news/20180513-figyelmeztet-a-nebih-valaki-szandekosan-szennyezi-a-tejeket.htmlSzennyezett tejtermékek miatt indított vizsgálatot a Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal). Egyes üzletláncok UHT termékeit szándékosan beszennyezhette valaki, így arra kérik a vásárlókat, hogy mielőtt megvesznek valamit, ellenőrizzék, hogy sértetlen-e a csomagolás.NewsA budapesti bulinegyedben razziázott a rendőrség - 12 embert előállítottakhttp://www.life.hu/news/20180513-a-budapesti-bulinegyedben-razziazott-a-rendorseg-12-embert-eloallitottak.htmlA fővárosi bulinegyedben tartott razziát éjjel a rendőrség: 12 embert előállítottak - számolt be az M1 aktuális csatorna vasárnapi Híradójában.NewsOrigoMegható bejegyzést tettek közzé a szülők Madeleine McCann 15. születésnapjánhttp://www.life.hu/news/20180513-meghato-bejegyzest-tettek-kozze-a-szulok-madeleine-mccann-15-szuletesnapjan.htmlMegható bejegyzésben emlékeztek meg szülei Madeleine McCannről, aki a napokban ünnepelné 15. születésnapját. News--Kisebb földrengés volt a Pest megyei Márianosztra közelébenhttp://www.life.hu/news/20180513-kisebb-foldrenges-volt-a-pest-megyei-marianosztra-kozeleben-1.htmlKisebb földrengés volt vasárnap 1 óra 50 perckor a Pest megyei Márianosztra közelében 8 kilométeres mélységben - közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.News--Halálos baleset történt az M6-os autópályánhttp://www.life.hu/news/20180512-halalos-baleset-tortent-az-m6os-autopalyan-szombaton-hajnalban.htmlHalálos baleset történt az M6-os autópályán szombat hajnalban, a műszaki mentés idejére a sztráda főváros felé vezető oldalát teljes szélességében lezárták - közölte a katasztrófavédelem honlapján.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.