Alekosz Facebook-oldalán osztotta meg ismerőseivel a budapesti prostituáltakról alkotott véleményét: elégedett a valóságshow-sztár.

Alekosz nem csinál úgy, mint aki még nem járt prostituáltnál, inkább megosztja a véleményét a Budapesten fellelhető örömlányokról. A valóságshow-sztár elégedettségét fejezte ki Facebook-oldalán, és ugyan most van barátnője, ha egyedülálló lesz, ismét igénybe veszi a prostituáltak szolgáltatásait. 

Alekosz sokat költött már örömlányokraForrás: TV2

"Csak Budapesten 1060 prostituált gondoskodik a turisták boldogságáról. Magam is igénybe vettem már legalább ötvenet, és elégedettséggel nyugtázhatom, a minőség minden igényt kielégítőleg megfelel" - írta Alekosz, és azt is elárulta, körülbelül mennyibe kerülnek a lányok. "Európa-szerte Budapest közismert második neve: Magyar Bangkok. Pesti átlag: 15/óra!" - árulta el a celeb. Így könnyen kiszámítható, hogy körülbelül 750 ezer forintot költött már a szexre Alekosz, amit nem is tagad. 

"A valóvilágos nyereményem 12 millió forint volt. Belefér, hogy ennek egy részét prostikra költöm. Szeretem a változatosságot, eldönteni, hogy mikor milyen lányhoz van kedvem. Alacsonyhoz, magashoz, kövérhez, vékonyhoz, szőkéhez, barnához... akár egy étlap. Persze a választékot meg kell fizetni. A kiszámított összeg valós. Most van barátnőm, így nem látogatom jelenleg a hölgyeket. Amikor egyedül voltam, jártam hozzájuk, és ha megint egyedül leszek, valószínűleg megint tiszteletemet teszem" - mondta a Borsnak a ValóVilág egykori nyertese.