Egy Tatabánya melletti kis faluban él feleségével, Döbrentey Ildikóval az egykori Móka Miki, Levente Péter.

Nemrég ünnepelte 75. születésnapját az egykori Móka Miki, azaz Levente Péter. A színész a Tatabánya melletti Héregen él feleségével, Döbrentey Ildikóval, akivel immár 50 éve házasok.

Aranylakodalmat ültünk nemrégen, a mai napig közös az ágyunk. Esténként társasjátékozunk, utána jön a nyugdíjasszex. Az unokák bearanyozzák a napjainkat, de a szívemben minden magyarul is értő gyerek egy kicsit az enyém. Bármit kérdezhetnek, mert az előadásaim interaktívak. Sokat autózom, de ez a kicsi falu az otthonom, az itteni emberek pedig a tágabb családom. Semmivel nem csábíthatnak el innen!" – mesélte a BEST magazinnak.

A család imádja a falut, egyáltalán nem vágynak a nagyvárosba, máshol el sem tudnák már képzelni az életüket.

Nagyon vágytunk a Jóisten szabad ege alá, a napfénybe. Ildikó egy szép napon hátát a hatalmas platánfának támasztva szoptatta a picit a Népligetben, amikor arra jött egy ismerősünk, akinek köszönhető, hogy erre a csodás, provence-i tájat idéző környékre keveredtünk. Először csak egy telket vettünk a hegy oldalában, hétvégékre és nyárra költöztünk ide. Sátorban laktunk, gázlámpával világítottunk, és ha megtelt esővel a dézsa, az lett a strandunk."