Kettős tragédia Hortnál: megszólalt az édesanya

öngyilkos öngyilkosság Hort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, egy nő négyéves unokájával együtt egy tehervonat elé vetette magát szombaton délután Hort és Csány között. A tragédiáról mostanra részletek is napvilágot láttak. Az Agria TV úgy tudja, a nő kerékpárjával ment a vasúti átjáróba.

A gyermeket a kerékpáron, a gyerekülésben vitte. A kereszteződés mellett letámasztotta a biciklit, a gyermeket magához vette, és az érkező tehervonat elé ugrott. Esélyük sem volt túlélni az ütközést. A helyszínelés idejére az utat lezárták, a vonatok lassítva közlekedtek.

A kisgyerek édesanyja is megszólalt, nem érti, hogy az anyja miért vetette magát vonat elé a kis Benettel a karján. A gyászoló nő tagadja azt a közösségi médiában terjedő kiírást, miszerint el akarták tőle venni a kisfiút. "Ez hazugság, Benettnek mindene megvolt, soha még csak figyelmeztetést sem kaptunk a gyámügytől. Nem tudom, anyám miért csinált ilyet, semmi oka nem volt rá" - mondta el a Blikknek Brigitta, aki tolókocsival tud csak közlekedni.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.