Puszta kézzel megfojtotta, majd édesanyja épülő házába falaztatta be volt munka- és cégtársát egy baranyai férfi: úgy tudni bosszúból ölt. A holttest három évig a falak között volt.

A két férfi a kilencvenes években ismerkedett meg egymással,cmunkatársak voltak, majd közös céget alapítottak. A későbbi áldozat azonban rászokott az alkoholra, társa ezért kiszállt az üzletből. Úgy beszélték meg, hogy az alkohol rabjává vált fél kompenzációként ad neki 3 millió forintot, azonban átejtette, és nem fizette ki. Adósságát később sem kellett teljesíteni, ugyanis a másik férfit emberölés miatt lecsukták - ír az esetről a Bors

Forrás: http://drpatrickomalley.com

2011-ben azonban kiszabadult, ment is jussáért volt cégtársához, aki fizetni nem akart, helyette felajánlotta, hogy adósságát úgy törleszti majd, hogy munkát ad a frissen szabadult elítéltnek. Meg is egyeztek, de a frissen szabadult férfi csak egy évig bírta, ugyanis volt társa korábbi alkoholproblémái még súlyosabbak lettek, olyannyira, hogy már a munkatársaival is elviselhetetlen volt, így 2012-ben inkább elment a cégtől. Ezen a két férfi összevitatkozott, a későbbi áldozat kijelentette: ezek után társa még csak ne is számítson arra, hogy megadja neki a maradék 2 millió forintját. A férfi ezen felhúzta magát, elhatározta, hogy megleckézteti volt társát. A bosszú 2013-ban jött el, ekkor a férfi megtudta, hogy volt társa egyedül él. Ráállított egy embert, akivel figyeltette a férfit, mikor pedig egyedül maradt, lecsapott: rárontott, két kézzel megragadta a nyakát és puszta kézzel megfojtotta. A holttestet ezután két társával együtt kicipelte, és édesanyja házához vitte, ahol éppen építkeztek. Több sem kellett nekik, a pincébe, az építési törmelék és sitt közé dobták, a holttestet rejtő törmelék elé falat húztak, mögé pedig sóder-betont öntöttek.

A gyilkos nem felejtette el lefizetni két csatlósát, és odaadta nekik az áldozatától elvett nyakláncot, és 1 millió 300 ezer forintot is. A holttest három évig feküdt édesanyja pincéjében, a beton és a sitt alatt, ekkor azonban megtalálták. A Szekszárdi Törvényszék a férfit különös visszaesőként elkövetett emberölés, kifosztás és magánlaksértés miatt 17 év fegyházra ítélte, míg társait bűnpártolásért vádlottat 3-3 év börtönre. Az ítélet fellebbeztek, tárgyalásuk pénteken, a Pécsi Ítélőtáblán lesz.