Jersey szigetén találták holtan a 37 éves magyar B. Zsuzsannát

Forrás: Thinkstock -
halál Anglia magyar Sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Zsuzsanna holttestét Jersey szigetén mosta partra a víz, halálának oka egyelőre nem ismert, de egy férfit már letartóztattak.

Az Egyesült Királysághoz tartozó Jersey szigetén mosta partra a víz B. Zsuzsanna holttestét, akinek eltűnését a hónap elején jelentették be. A 37 éves nő autóját már korábban megtalálták, ami reményt keltett az ismerőseiben, de sajnos csalódniuk kellett. A rendőrségnek már csak a nő holttestét sikerült megtalálnia.

Az Egyesült Királysághoz tartozó Jersey szigetén mosta partra a víz B. Zsuzsanna holttestét (Illusztráció) Forrás: Thinkstock

A 37 éves Zsuzsanna 8 éve élt a szigeten, halálának okát egyelőre nem tudják, a boncolás ugyanis nem hozott eredményt. Az viszont biztos, hogy az esettel kapcsolatban egy férfit már letartóztattak. Az 54 éves Jamie Lee Warn ismerte Zsuzsannát – írja a BBC.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.