Egy anya bevallotta, szokott pisilni a zuhany alatt: letámadták a kommentelők

Forrás: Thinkstock -
zuhany komment anya pisilés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy internetes szülői fórumon tette fel azt a kérdést egy anyuka, hogy a többiek szerint probléma-e, ha olykor zuhanyzás közben belepisil a kádba. Egy emberként támadt rá az internet népe. 

Egy szülői fórumon tett fel egy ártatlan kérdést az egyik anyuka, arra azonban nem számított, hogy a gyűlölet tárgyává válik. A nő csak annyit kérdezett, hogy baj-e, ha zuhanyzás közben olykor belepisil a kádba, és bizony ez elég volt ahhoz, hogy mindenki felháborodjon.

A zuhany alatt pisilő anyán felháborodtak a kommentelők Forrás: Thinkstock

"Ésszerűtlen azt gondolni, hogy nem nagy dolog, ha zuhanyzás közben pisilek?" - kérdezte meg az anya, akire össztűz zúdult ezután. "Azt hiszem, ez undorító!" - írta az egyik hozzászóló, ahogy a legtöbben is ezen a véleményen voltak figyelmeztetve arra az anyát, hogy a pisicseppek mindenhová szétszóródhatnak:falkonokra, szappanra, borotvára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.