Nem elég, ha valakinek sikerül befutnia Hollywoodban, a pozícióját meg is kell tartania, ám ez nem mindenkinek sikerült. Az alábbi férfisztárok egykor hatalmas népszerűségnek örvendtek, a csúcson voltak, de hatalmasat estek. Sem Val Kilmer, sem Chevy Chase nem tudta megőrizni hírnevét, ma már a süllyesztőbe kerültek.

Chevy Chase

Chevy ChaseForrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Volt idő, amikor a szórakoztató filmeket el sem tudták képzelni Chevy Chase nélkül, mára azonban teljesen eltűnt a komikus, és ez nem véletlen. Lehet, hogy filmjein sokan nevettek, de vele együtt dolgozni nem volt egy leányálom. Mindenkit megsértett, akihez volt valami köze, nem csoda, ha egy idő után nem volt olyan projekt, amibe szívesen hívták volna. Saját magának köszönheti, hogy szép lassan eltűnt a süllyesztőben.

Bill Cosby

Bill CosbyForrás: AFP/2016 Getty Images/William Thomas Cain

A színész köztiszteletben álló, szeretett figura volt évekig, amíg ki nem derült, hogy milyen rettenetes bűncselekményeket követett el. Több mint 50 nő vádolja őt szexuális zaklatással, tagadása ellenére a legtöbb ember és intézmény elfordult tőle. Nemrég az életműdíját is visszavonták, hiszen egy ilyen férfi nem állhat senki előtt példaként. Ráadásul még le sem zárult az ellene indított eljárás, az is lehet, hogy 10 évre börtönbe kerül.

Shia LaBeouf

Shia LaBeoufForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

A Transformers sztárjának alaposan fejébe szállt a dicsőség, miután világszerte népszerű lett ezeknek a filmeknek köszönhetően, nem tudta kezelni a sikert. Hamar kicsúszott a lába alól a talaj: többször is letartóztatták a színészt az elmúlt években, méghozzá nem ok nélkül! Részegen randalírozott, és garázdaság miatt kellett bíróság elé állni. Ma már ezekre az akcióira sokkal jobban emlékszik mindenki, mint a filmbéli alakításaira, és csak magának köszönheti.


Val Kilmer

Val KilmerForrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Evga

Hatalmas sztár volt Val Kilmer, de nem feltétlenül azért, mert kivételesen tehetséges volt, mint színész. Ő azonban meggyőződéssel hitt abban, hogy nála rátermettebb színész még nem született, és kétségbeesetten próbálta ezt saját magának és másoknak is bebizonyítani. A környezetében lévők elmondása szerint hihetetlenül nehéz volt mit kezdeni vele, bárkivel dolgozott, mindenkivel volt valamilyen összetűzése.