Ízléstelen üzenetekkel és fotókkal ostromolják a férfiak Medveczky Ilonát, sőt, vannak, akik szexuális tartalmú ajánlatokat tesznek neki.

"Rengeteg ajánlatot kapok, de megmondom őszintén, a legtöbb levelet már meg sem nyitom. Néhány éve a barátaim regisztráltak egy társkereső oldalra, amit régen szerettem. Ha este nem tudtam aludni, szórakozás gyanánt nézegettem, de már meguntam" – mesélte a Blikknek Medveczky Ilona, akivel már előfordult, hogy péniszfotót kapott üzenetben. 

Forrás: MTI/Földi Imre

"A közösségi oldalamon ismeretlenül is mernek írni nekem, és nagyon sok közülük a külföldi férfi. Van, aki udvarias és kedves levelet küld, de előfordul olyan, aki konkrét ajánlatot tesz, vagy a férfiasságáról küld fotót. Nem is idézek ezekből az üzenetekből, mert nem méltó arról beszélni egy nőnek, amiket sokszor írásban kapok. A telefonszámom szerencsére titkosított, így hívogatni nem tudnak, sőt a házamhoz sem merészkednek, talán a két nagy kuvaszom miatt. Többméteres sövény van a kerítésemnél, ezért leskelődni nem tudnak, ami szerencse, mert gyakran tangában, bikiniben kertészkedem" - tette hozzá.