Gondolt egyet, és otthagyta a városi életet a vegán blogger. Azóta egy dél-amerikai dzsungelben él a 37 éves nő a párjával. Semmilyen kozmetikumot nem használnak, és ruhát sem...

Már egy éve otthagyta a civilizált világot a vegán blogger, és beköltözött egy dél-amerikai dzsungelbe, hogy új életet kezdjen. A nyers vegán étrend nyilvános aktivistájaként ismertté vált 37 éves nő a párjával együtt élvezi a természet lágy ölén töltött napokat, de annyira azért nem szakadt el a modern technikától, hogy ne posztolna videókat a Youtube-ra hétköznapjaikról.

Így él a dzsungelben a Banana GirlForrás: freelee_official

A felvételekből kiderült, hogy a Banana Girl nem használ semmilyen kozmetikumot és lemondott a borotválkozásról is. Sőt úgy tűnik, újabban ruhákat se nagyon hord a vegán blogger, legalábbis az Instagram-oldalára feltöltött fotókon többnyire meztelenül látható, és nem is tervez felöltözni. Elárulta, hogy ő bizony azt tervezi, ezentúl pucér lesz. "Igen, meztelenül leszek a dzsungelben. Megszabadulva ruháktól, címkéktől, cipőktől, borotválkozástól. Ez egyszerűen csak jó érzés" - vélekedik a blogger. Ez az életmód nemcsak természetközeli, de költséghatékony is, hiszen mindent maguknak készít a pár: eddig 4000 dollárt spóroltak azzal, hogy nem vásárolnak kozmetikumokat.

#gofreeyourself (@freelee_official) által megosztott bejegyzés,