A mai napig ugyanúgy szereti egymást Korda György és Balázs Klári, mint kapcsolatuk legelején, most pedig arról is meséltek, hogy a csók még mindig szerves része a mindennapjaiknak. 

A Bors sztárpárokat faggatott a csók világnapja alkalmából arról, hogyan csattant el az első csók közöttük. Korda György és Balázs Klári pedig meglepő választ adott a lap kérdésére. 

Korda György és Balázs Klári életének még mindig szerves része a csókForrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári

"A csók nagyon fontos része az életünknek. Mai napig emlékszem, amikor először érintettem Klárika száját. Negyven évvel ezelőtt, Szombathelyen volt két koncertünk. A két fellépés között elmentünk vacsorázni, és két falat között elmondtam neki, hogy szeretem. Azt mondta, ő is így érez. Akkor csattant el az első csók, ami olyan természetesnek hatott, mint soha senkivel. Még arra is emlékszem, hogy csülköt ettünk akkor" - mesélte első csókuk történetét Korda György. 

Azt is elárulta, hogy a mai napig óránként megcsókolják egymást, sőt, amikor valamin összevesznek, az a szabály, hogy bármi történik is, 15 perc után megcsókolják egymást.