Palvin Barbi magánéletéről mesélt: új szerelem van kibontakozóban?

Forrás: Giphy -
Palvin Barbara új szerelem Palvin Barbi magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbara, a leghíresebb magyar szupermodell rendhagyó módon magánéletéről mesélt.

Palvin Barbara a Borsnak adott interjúban elmesélte, hogy bizony öt éve vágyik az igazi szerelemre, ami úgy néz ki, fél éve be is kopogtatott az ajtaján.

Mennyit tudsz Palvin Barbaráról? Forrás: Giphy

"Van egy fiú, akivel fél éve beszélgetünk, és olyan, mint én. Ő például ha befordulok, akkor vagy megpróbál felvidítani vagy egyszerűen kiröhög. Lehet, hogy azért, mert ennyire hasonlóak vagyunk, el tudjuk majd hessegetni ezeket a negatív dolgokat, de lehet, megunja, hogy „basszus, már megint rossz kedve van, nekem kell őt felvidítani". Ezért sem lehet tudni, ki vagy mi az, ami bejön nekem, de számomra is meglepő, hogy most éppen ő tetszik. Úgy érzem, hogy öt év után lehet egy kapcsolatom. Mindjárt el is bőgöm magam..." - mesélte meghatottan Barbi.

Donald Trump és Erzsébet királynő közös sétája viccesre sikerült: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-donald-trump-es-erzsebet-kiralyno-kozos-setaja-viccesre-sikerult-video.htmlDonald Trump, az Amerikai Egyesült Államok elnöke tiszteletét tette Nagy-Britanniában, ahol természetesen a királynővel is találkozott. A közös séta azonban igen viccesre sikeredett. TV + Sztárok--Cinthya Dictator begyulladt, véres szeméről készített fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20180715-cinthya-dictator-begyulladt-veres-szemerol-keszitett-fotot.htmlCinthya Dictator véres, begyulladt szemét fotózta, majd közzé is tette közösségi oldalán.TV + Sztárok--El kellett hagynia otthonát Kulcsár Edinának és Csutinak: videóüzenetben mesélték elhttp://www.life.hu/sztarok/20180715-el-kellett-hagynia-otthonat-kulcsar-edinanak-es-csutinak-video.htmlKulcsár Edinának és Csutinak váratlanul el kellett hagyniuk az otthonukat, de nem estek kétségbe és strandolni mentek. TV + Sztárok--Dobó Kata bikiniben, a Balaton közepén tanulja a szövegét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-dobo-kata-bikiniben-a-balaton-kozepen-tanulja-a-szoveget-foto.htmlDobó Kata bármit csinál, szexisen teszi. Ezúttal a Balaton közepén tanulja a szövegét jövö hétre és mindezt fürdőruhában.TV + Sztárok--Korda György ettől a kommenttől borult ki: a halálával riogattákhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-korda-gyorgy-ettol-a-kommenttol-borult-ki-a-halalaval-riogattak.htmlKorda György és Balázs Klári karrierje évtizedek óta töretlenül ível felfelé. A sztárpárt mindenki szereti, éppen ezért esik nekik rosszul, ha rosszindulatú kommentekbe botlanak, bár általában nem szokták őket olvasni.TV + Sztárok--Vastag Csaba énekes bővíti családját, felkészült ráhttp://www.life.hu/sztarok/20180714-vastag-csaba-enekes-boviti-csaladjat-felkeszult-ra.htmlÚgy érzi az énekes, Vartag Csaba, készen arra, hogy még egy taggal bővüljön családja. Kutyát szeretne örökbe fogadni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.