Egy akrobata házaspár varázsolta el és borzongatta mutatványával a Got Talent zsűrijét, a végén azonban drámai lett a hangulat: az akrobata nő leesett a színpadra.

Rendkívül veszélyes, ugyanakkor nagyon is látványos produkciónak lehettek szemtanúi a Got Talent zsűrijében ülők. Egy akrobata házaspár mutatta meg rizikós mutatványait, az ítészek nem egyszer alig mertek odanézni. A házaspár vakmerősége azonban drámai pillanatokat eredményezett: a férj nem tudta elkapni bekötött szemmel a feleségét, aki így a földre zuhant.

A zuhanás után sokkot kapott a zsűriForrás: Youtube/Talent Recap

Sikolyok és kétségbeesett pillantások követték az esést, a balesetet a házaspár kisfia is látta a nézők soraiból. Vérfagyasztó csönd állt be, a bekötött szemű, magasban lógó férj csak annyit tudott kérdezni, jól van-e a felesége. A megdöbbentő az, hogy a nő sértetlenül állt fel, a zsűri pedig állva tapsolta meg a produkciót. Természetesen meg akarták ismételni, de az ítészeknek ennyi is elég volt, hogy továbbengedjék őket. Kiderült, hogy teljesen új mutatvánnyal próbálkoztak. Olyanokkal, melyeket eddig nem sokszor csináltak – ez lehetett a baj.