Nevelőapja bántalmazta gyermekkorában Mohamed Fatimát. Erről, édesanyja haláláról és a gyermekvállalásról is mesélt. 

Felvette a kapcsolatot Facebookon édesapjával Mohamed Fatima, rendszeresen beszélnek egymással. Mint mondta: apja nagyon büszke rá azért, mert énekesnő annak ellenére is, hogy ő siket. 

Fatima édesanyja tavaly novemberben halt meg, nevelőapja gyermekkorában rendszeresen bántalmazta őt. A férfi édesanyja temetésén is megjelent. "Előtte én már írtam neki egy levelet, mert ugye nálam helyre kellett rakni a megbocsájtást. Meg kellett, hogy bocsássak neki, mert magamat bántottam vele. Azt gondoltam, hogy én ezt nem akarom tovább hordozni és elkezdtem gondolkodni. Eljutottam arra a pontra, hogy az ő fejével kezdtem látni azt az időszakot és megtaláltam azt a pontot, amin elcsúszott" - mondta Joshi Bharat műsorában Mohamed Fatima. 

Elmesélte, hogy nevelőapjának volt egy fia előző házasságából, aki nem lehetett vele. "Valószínű, hogy ő ezt kivetítette rám. És én akkor tudtam megérteni, hogy vannak emberek, akik nem tudják feldolgozni a fájdalmukat" - mondta az énekesnő. Így sikerült megbocsájtania nevelőapjának. 

Azt is elárulta, hogy boldog párkapcsolatban él. Mindig tartott a családalapítástól, mivel az ő édesapja nem élt velük. "Most úgy néz ki, hogy ez a fiú komolynak tűnik" - mondta Fatima. Hozzátette: párja nem szeretne a médiában szerepelni. "Két éven belül szeretnék már én is családot, de sokszor nagyon gyerekes vagyok" - fogalmazott az énekesnő, akinek idejét párja mellett a munka és a jótékonykodás foglalja le.