Meghalt 46 évesen Brian Christopher Lawler pankrátor

Forrás: http://drpatrickomalley.com -
halál pankrátor öngyilkos öngyilkosság Brian Christopher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brian Christopher Lawler 46 évesen távozott az élők sorából. Az egykor híres pankrátor a kórházban hunyt el, ahová öngyilkossági kísérlete miatt szállították: felakasztotta magát.

Híres pankrátor volt a 46 éves Brian Christopher Lawler, de életének utolsó perceit börtönben töltötte. A rács mögött követett el öngyilkossági kísérletet. Felakasztotta magát cellájában. Amint az őrök megtalálták, segítséget hívtak. A férfit kritikus állapotban szállították kórházba. Hiába tettek meg mindent azért, hogy megmentsék, nem sikerült.

Öngyilkosságot kísérelt meg az egykori pankrátor "Forrás: http://drpatrickomalley.com "

Brian Christopher Lawler egy híres birkózó, Jerry Lawler fia volt, és nagy sikereket ért el pankrátorként. Nemrég azonban börtönbe került, méghozzá azért, mert ittasan vezetett, és nem működött együtt teljesen a hatóságokkal - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.