Igazi álommunka: íztesztelőket kereszek a Nutellához

Forrás: Justin Sullivan / Getty Images -
mogyoró Olaszország Nutella teszt foglalkozás munka édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nutellrajongók, figyelem! Az édesség gyártója íztesztelőket keres, lehet jelentkezni!

Van, aki kenyérrel eszi, van, aki süteménybe teszi, de olyan is, aki csak a konyhában állva, kanállal falja a Nutellát, az azonban vitathatatlan, hogy világszerte rengetegen rajonganak érte. Most az igazi rajongók és fanatikusok bennfenntessé válhatnak, ezzel pedig pénzt is kereshetnek.

Íztesztelőket keres a Nutella Forrás: Justin Sullivan / Getty Images

A Mirror cikke szerint a cég íztesztelőket keres. A kiválasztott jelentkezőknek egy 3 hónapos tanfolyamon kell részt venniük, ahol javíthatják ízérzékelésüket, érzékenyebbek lesznek a kakóra, mogyoróra és más összetevőkre, amelyeket kóstolniuk kell. Ezen felül a kommunikációs készségükön is dolgoznak annak érdekében, hogy megfelelő visszajelzést tudjanak adni az alapanyagok minőségét illetően.

A munkavégzés helye egyébként egy olaszországi kisváros, Alba. A munka kétnapos és napi négy órát vesz igénybe. A cikk szerint még várják a jelentkezőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.