Egy nyugdíjas pár 58 millió fontot, azaz nagyjából 21 milliárd forint jackpotot nyert a lottón, annak ellenére is, hogy a nyerő szelvényt a legtöbb helyen be sem váltották volna - írja az Origó

Fred Higgins felkereste az egyik helyi lottózót a szelvénnyel, és azt a választ kapta, hogy nem nyertek. A szelvényt ekkor a férfi kettétépte és kidobta a kukába. Ám abban a pillanatban a gép kiírta, hogy a szelvénnyel forduljanak a Camelot vállalathoz, amelyhez az Euromillions lottójáték is tartozik.

Fred Higgins hazaért feleségéhez, Lesley Higgins-ez az összetépett szelvénnyel, majd közösen még egyszer leellenőrizték a számokat. Ekkor derült csak ki, hogy a nyugdíjas házaspár 58 millió fonttal lett gazdagabb.

A férfi másnap felhívta a Camelot vállalatot, és elmondta, mi történt velük. A cégnél megértőek voltak, így a házaspár felvehette az óriási pénzösszeget. Fred és Lesley Higgins 35 éve élnek boldog házasságban, a nyereményből pedig a tervek szerint utaznak és nyaralót vásárolnak Franciaországban vagy Barbadoson.

Forrás: Thinkstock