MC Hawer eladta a lakását, rendezte adósságát

Forrás: Facebook/MC Hawer -
utazás adósság MC Hawer Európa lakás eladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg adósságot halmozott fel az évek során MC Hawer, aki végül részeltfizetést kért,  ám most eladta lakását. Törlesztette adósságát, most utazni akar. 

Alkoholproblémával és szerencsejáték-függőséggel küzdött MC Hawer, aki nagy adósságot halmozott fel. Részletfizetést kért, ám végül úgy döntött, megválik otthonától.

"Utolsó nekifutással még részletfizetést kértem, de az olyan megszorító volt, hogy tudtam, az lesz a vége, hogy elárverezik az otthonomat" - mondta a Ripostnak MC Hawer, azaz Koczka Géza.

MC Hawer élvezi az adósságmentes életet Forrás: Facebook/MC Hawer

"Aránylag jó áron tudtam eladni, most kivettem egy kis albérletet, ami talán még szebb is, mint a lakásom volt. Új életet kezdek. Nemrég vettem egy BMW-t és most, hogy nincs adósságom, úgy tervezem, hogy idős koromra egész Európát beutazom a gyönyörű autómmal" - mondta MC Hawer, aki első állomásnak Erdélyt választotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.