Berki Krisztián és Pintér Tenya a Nemzeti Lovas Színház színpadon csapott össze: videó

verekedés Pintér Tibor Nemzeti Lovas Színház Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián és Pintér Tibor összeverekedtek.

Berki és Tenya természetesen csak egy szerep kedvéért estek egymásnak. A reality celeb ugyanis a Nemzeti Lovas Szníház egyik előadásában szerepel, ahol szerepe szerint bunyózik a szintén kigyúrt Tenyával.

Berki szerelme videóra is vette a jelenetet, amit meg is osztottak. Krisztián hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy színészek között szerepelhetett ebben a pridukcióban.

"Még mindig rendkívüli érzés a színészek között egy "magam fajtának" látni azt a rengeteg gyakorlást alázatot amit a szakmájuk felé támasztanak és ahogy itt Mórahalmon napról napra kiszolgálják a teltházas közönséget. Köszönöm mind a közönségnek mind a @nemzetilovasszinhaz összes tagjának, hogy igaz sajognak a csontjaim nyalogatom a sebeimet de újra átélhettem veletek méghozzá úgy, hogy a szerelem @berkimazsi ott ült a közönség soraiban" - írta a videóhoz Berki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.