Gyermekkora óta rajongott a koponyákért a 22 éves kolumbiai Eric Yeiner Hincapié Ramírez. Mindent elkövet azért, hogy minél inkább hasonlítson egyre, ezért orrát és füleit is levágta. 

Nem mindennapi vonzódást mutat a koponyák iránt a 22 éves kolumbiai Eric Yeiner Hincapié Ramírez. Édesanyja halála után pedig eltökélt szándéka lett, hogy arca hasonlítson egyre. 

Az egyébként tetoválóként dolgozó férfi nyelvét szürkére színeztette és felvágatta, szája köré fogsorra emlékeztető mintát, a szeme körüli részt feketére tetováltatta, végül pedig levágta orrát és füleit is. Ezen felül gyakran hord fekete kontaktlencsét is. 

кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) által megosztott bejegyzés,

A The Sun azt írja, hogy Instagram-oldalán rengeteg rajongója van a férfinek, sőt az utcán is gyakran megállítják, hogy közös képet késztítsenek vele. 

Eric, aki ma már Kalaca Skullnak nevezi magát azt mondja, hogy úgy érzi valóra vált az álma. "A testmódosítás személyes döntés, ezért pedig senkit nem szabadna elítélni" - nyilatkozta a férfi. Hozzátette: ez olyan, mintha egy nőt egy mell- vagy fenékplasztika miatt ítélnének el az emberek. 

Locos Lukas

кαlα¢αsкυll (@kalacaskull) által megosztott bejegyzés,