A szüzesség elvesztésének megfelelő ideje mindenkinél más, de az biztos, hogy érdemes várni a megfelelő emberre, és az érzelmi érettségre. Ezeket korban nagyon nehéz meghatározni, de azt igeny könnyű megmondani, hogy mi számít túl korainak. Az alábbi sztárok mondhatni elsiették az első intim együttlétet, Steven Tyler például csak 7 éves volt, de Gillian Anderson sem várt túl sokáig. 

Steven Tyler

Steven TylerForrás: AFP/Mike Coppola

Talán az énekes az, aki a legkorábban esett át ezen az intim élményen, de nem kérdés, hogy ez távolról sem a megfelelő kor, vagy a megfelelő helyzet... Úgy tűnik azonban, hogy benne nem rossz élményként maradt meg a tapasztalat, hiszen büszkén mesélt róla az Elle magazin egyik interjújában. Kiderült, hogy az énekes mindössze hétéves volt, amikor elvesztette szüzességét, ráadásul egy ikerpárral. A részletekbe azonban nem bocsátkozott.

Gillian Anderson

Gillian AndersonForrás: AFP/John Macdougall

Gillian Anderson, vagyis az X-akták Scully ügynökeként megismert színésznő sem várt sajnos a szüzességének elvesztésével túl sokat. Mindössze 13 éves volt, amikor megtörtént az első intim együttléte egy punk sráccal, aki később neonáci lett.

Angelina Jolie

Angelina JolieForrás: Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Ik Aldama

A színésznő szexuális élete felnőttkorában is zűrös volt egy darabig, a szüzességének elvesztése sem volt egy romantikus, furcsaságoktól mentes esemény. Angelina Jolie 14 éves volt, amikor először lefeküdt akkori barátjával, ám ő ennél még erősebb kötelékre vágyott: egy késsel megvágták egymást, és vérszerződést is kötöttek.

Britney Spears

Britney Spears"Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mike Windle "

Karrierje elején az énekesnő még tisztasági gyűrűt hordott, és azt tervezte, hogy a házasságig vár a szexuális együttlétekkel, ám nem sikerült túl sokáig tartania magát elképzeléseihez, és mint utóbb kiderült, soha nem volt az az ártatlan teremtés, akinek eleinte beállították menedzserei. Édesanyja elmondása szerint Britney már 13 évesen ivott, és 14 évesen vesztette el szüzességét focista barátjával.

Dustin Hoffman

Dustin Hoffman"Forrás: PBS "

A színész sem várt túlságosan sokat, bár ebből a csapatból ő volt az, aki a legtovább őrizte szüzességét. Dustin Hoffman mindössze 15 éves volt, amikor egy idősebb nővel átesett élete első szexuális élményén, ráadásul mindez egy könyvtárban tett látogatása során történt.