A hűtlenség soha nincs rendben, hiszen nagyon nehéz visszaépíteni a bizalmat, ha egyáltalán lehet. Nem könnyű feladat ez akkor sem, ha csak ketten érintettek, de még ennél is rosszabb az, ha valaki az éppen várandós feleségét csalja meg. Íme, néhány sztáranya, akikhez várnadósan sem volt hűséges a párjuk.

Kendra Wilkinson

Kendra WilkinsonForrás: AFP/2017 Getty Images/Ethan Miller

Az egykori playmate a második gyermekével volt várandós akkor, amikor férje, az amerikaifutball-játékos Hank Baskett megcsalta őt ráadásul egy transzszexuális modellel, aki természetesen készségesen számolt be a légyott részleteiről a médiának. Nyolchónapos terhes volt Kendra, mikor a megcsalás megtörtént. A pár ezek után is próbálta rendbehozni a házasságát, de nem sikerült.

Heidi Klum

Heidi KlumForrás: Getty Images/2018 Getty Images/Theo Wargo

Ki csalná meg Heidi Klumot? Nos, őt is meg lehet. Flavio Briatore, a Renault F1-es csapatának korábbi vezetője megtette, ráadásul éppen akkor, amikor Heidi Klum várandós volt. Egy másik modellel kavarodott össze a milliárdos, ám a modell nem bánkódott sokáig: összejött Seallel.

Jaime Bergman

Jaime BergmanForrás: Steve Granitz/WireImage.com

A modell éppen második gyermekét várta a Dr. Csont színészétől, David Boreanaztól, amikor férfi állítólag megcsalta őt. Az ügyből természetesen hatalmas botrány kerekedett, de úgy tűnik, hogy nekik ennek ellenére sikerült rendezni a kapcsolatukat, ugyanis a mai napig együtt vannak.

Mel B

Mel BForrás: AFP/Michael Loccisano


A Spice Girls egykori tagja éppen Eddie Murphy gyermekét várta, amikor a színész fogta magát és elhagyta őt Tracey Edmonds üzletasszonyért. A sztárt akkor sem érdekelte gyermeke, és ez sajnos azóta sem változott. A hírek szerint egyáltalán nem kíváncsi lányára.