Nem garázdálkodik tovább az ócsai recskarémnek nevezett férfi, aki településszerte meztelenre vetkőzött majd magához nyúlt. A rendőrök elkapták. 

Egy játszótér közelében és egy családi ház előtt is feltűnt már az a férfi, akit csak az ócsai recskarémként emlegetnek, hiszen meztelenre vetkőzik, majd magház nyúl.

A Police.hu azonban most arról számolt be, hogy a dabasi rendőrök elkapták a férfit - szúrta ki a Blikk. A Dabasi Rendőrkapitányságon indult eljárás szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy ócsai férfi ellen - írják az oldalon. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az 51 éves férfi szeptember 3-án este 6 óra körül, egy Ócsán lévő játszótér közelében szeméremsértő módon mutogatta magát.

Vetkőzött majd magához nyúlt az utcán, elkapták az ócsai férfitForrás: Thinkstock

Miután a dabasi rendőrök a cselekményt követő napon tudomást szereztek az esetről, adatgyűjtést végeztek és rövid idő alatt azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit még aznap az esti órákban ócsai otthonában elfogtak. A férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, a további eljárást vele szemben őrizetbe vétele mellett a Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.