Ha valamit, ezt biztosan nem tennék közzé magukról a sztárok, de sajnos az egykori partnereknek sokszor jár el a szája. Így bizony az ágyban nyújtott teljesítményük sem marad titok, ami csak akkor baj, ha valaki nem volt lenyűgöző. Az ebben a listában szereplő hírességekről márpedig az a hír járja, hogy nem volt kielégítő a teljesítményük.

Eminem

EminemForrás: Picture-Alliance/AFP/Foto: Geisler-Fotopress/Van Tine/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

Nos, rapperként talán még rosszabb viszonthallani azt, hogy a teljesítményed alulmúlta a várakozásokat. Eminem exfelesége ezt ráadásul az egész világgal megosztotta. Nem rébuszokban beszélt, meglehetősen konkrét volt, hogy ne legyen félreértés. „Ha le akarsz feküdni Marshall-lal, akkor győződj meg róla, hogy van nálad abból a kék pirulából, különben semmi nem fog történni" – mondta Kim Mathers.

Drake

Drake"Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter "

A zenész elég jó képet alakított ki magáról, látszólag csupa kedvesség, és olyan férfi, akinek minden lány örülne. Az egyik exe azonban nem így nyilatkozott a sztárról, legalábbis a szexuális teljesítményéről. Cyn Santana nyilatkozata szerint Drake nagyon unalmas az ágyban, ráadásul rendkívül önző is. Azt is lehetett róla hallani, hogy kicsi a csomagja, valamint lelkes befogadója a hátsó akcióknak...

Jennifer Aniston

Jennifer AnistonForrás: Getty Images

A színésznő rendkívül odafigyel arra, hogy magánélete tényleg az övé maradjon, de sajnos exei szájára nem tud lakatot tenni. És sajnos az derült ki, hogy Jennifer Anniston sem egy lepedőakrobata. Jégkirálynőnek titulálták, aki az ágyban is rideg, ráadásul remek kifogásokat képes kitalálni, hogy kimentse magát a szex alól.

Colin Farrell

Colin FarrellForrás: AFP/Frazer Harrison

Az lehet, hogy filmekben Colin Farrell igazi csábító, de volt partnere szerint valójában annyira vad, mint Micky Mouse... Angelique Jerome még azt is hozzátette, talán azért van annyi nő a színész életében, mert senki nem akar vele maradni. Azt azért elismerte, sokat javít Colin helyzetén, hogy legalább egy igazi úriember, és tényleg keményen próbálkozott.

Taylor Swift

Taylor SwiftForrás: AFP/Lisa O'connor

Igazi férfifalóként vonult be a celebek közé Taylor Swift, és valóban rengeteg férfival volt már dolga az elmúlt években, de egyik sem maradt mellette. Az emberek akaratlanul is elgondolkoztak azon, mi lehet a baj az énekesnővel. Egyes híresztelések szerint Taylor a tündérmesékben hisz, és jobban élvez egy hosszú romantikus csókot, ám a munka részét már nem kedveli.