Elfogták a soroksári gyilkosság gyanúsítottját: így reagált az áldozat férje és édesanyja

Forrás: AFP/Attila Kisbenedek -
gyilkosság gyanúsított Soroksár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Talán most végleg lezárulhat a soroksári gyilkosság ügye, hiszen a rendőröknek öt év után sikerült elfogniuk a feltételezett elkövetőt. Az áldozat férje és édesanyja is megszólalt a fordulattal kapcsolatban.

Öt év telt már el azóta, hogy Krisztinát meggyilkolták futás közben. A nő minden erejével küzdött az életben maradásért, de sajnos nem tudott felülkerekedni támadóján. A nyomozást egészen eddig nem tudta lezárni a rendőrség, de most úgy tűnik, az áldozat családja megnyugvásra lelhet,

megvan a feltételezett gyilkos.

A hírek szerint a gyanúsítottat csütörtökön fogták el és hallgatták ki, az elkövető véletlenül, a DNS mintája miatt bukott le – írja a Ripost.

Elfogták a feltételezett elkövetőt - Képünk illusztráció Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A meggyilkolt nő férjét behívták a rendőrök, hogy tájékoztassák, azonosították felesége gyilkosát. Kardos Lajos biztos abban, hogy a megfelelő embert fogták el, de sokként érte a hír. Többet nem is akart és nem is tudott volna mondani, hiszen a rendőrségnek kell majd tájékoztatást adni az ügyről. Kardos Lajos hazasietett a fiához.

Nem csak a meggyilkolt nő férjét hívták be, hanem az édesanyját is. „

Azt akarom, hogy ugyanazt a fájdalmat élje át, amit ő!"

Blikknek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.