Vannak, akik titokként őrzik szexuális életeket, mások bizonyos keretek között hajlandóak róla beszélni, megint mások pedig megosztanak minden információt, ha kell, ha nem. A sztárok ugyanígy vannak ezzel: van, aki kitálal, míg mások csak mértékkel osztanak meg intim információkat. E két típus képviselőit szedtük össze, és persze azt, hogy mit is mondtak a saját szexuális életükről.

Berki Krisztián

Berki Krisztián és Mazsi az ágybanForrás: Facebook/Krisztian Berki #aberki

A celeb nem tartozik a visszafogott hírességek közé. Mióta új szerelme van, nagyon sokat megtudhattunk életükről, olyat is, amit nem akartunk. Ide tartozik például a szexuális életük részletes kitárgyalása: kiderült, hogy ők a nyitott tetejű autóban is csinálják, ennek ékes bizonyítéka egy fotó Mazsi bugyijáról a sebességváltóra tűzve. Persze őt sem kell félteni, legutóbb ugyanis Renáta számolt be intim életük gyakoriságáról: napi kettő a minimum.

Hujber Feri

Hujber FeriForrás: Youtube

A színész sem finomkodott sohasem ha a szexuális élete került szóba, bár ő kérdés nélkül is kitálalta intim szokásait Facebook-oldalán. Hujber szerint intenzíven kell élni, és naponta néhány órát rá kell szánni az örömszerzésre, de nem az ember párjával, hanem valaki mással. „Nálam minden nőnek kötelező mással is szexelni rajtam kívül különben nem lehet a párom..." – fejtette ki véleményét a színész, aki szerint a megcsalás csak azoknál az embereknél létezik, akik betegek és önimádók.

Tápai Szabina

Tápai Szabina"Forrás: Instagram / Tápai Szabina "

A sportolónő sem tartozik azok közé a sztárok közé, akik szégyenlősek, ha a szexuális életük szóba kerül. Annak idején, még a Hálószobatitkok című műsorban vallotta be Orosz Barbarának, hogy milyen is az intim kapcsolata férjével, Kucsera Gáborral. Kiderült, hogy Szabina be szokott-e öltözni a hálószobában. „Abszolút, én nagyon szeretem ezeket" – vallotta be Tápai Szabina, aki azt is elárulta, dominaszerkót is magára öltött már.

Alekosz

AlekoszForrás: TV2

Az egykori valóságshow-sztár szívesen beszélt szexuális életéről, bár manapság már inkább csak arról posztol, milyen nőt szeretne. Amikor azonban még volt neki, igen pikáns szexuális kalandokban volt része, amiről be is számolt a nagyérdeműnek: az édeshármast is kipróbálta akkori barátnőjével, és egy másik hölggyel.

Ördög Nóra

Ördög NóraForrás: Ördög Nóra

Ördög Nóra és Nánási Pál természetesen nem nyilatkoztak olyan nyíltan az intim életükről, mint a fentebb felsorolt sztárok. Inkább csak tanáccsal szolgáltak podcastjukban azoknak, akik szintén a gyerekeikkel alszanak, ám egészen valószínű, hogy ajánlásuk saját tapasztalaton alapszik. „Ha ott a gyerek, akkor vannak bizonyos akadályok, de ha egyébként van a gyereknek saját szobája és saját ágya is, azért meg lehet azt oldani, hogy ugyan elaludt a te ágyadban, de átviszed az ő ágyába" – mondta Ördög Nóra.