Még mindig az igazit keresi Nagy Alekosz, a Való Világ című valósághow egykori szereplője. Most épp a menstruáló nőkkel akadt gondja, amit közösségi oldalán hosszasan ki is fejtett. 

"Fölháborítónak tartom, hogy engem csak peteéréskor akarnak a nők. Az elmúlt három esetben amikor az ország több pontján szexuális kapcsolatokat létesítettem föltűnt, hogy a megszokottnál jobban akartak a nők. Mint utólag kiderült, mindhárman a menzesz előtti állapotban voltak" - kezdte bejegyzését Alekosz, aki még mindig az igazit keresi. Egy korábbi bejegyzésben hosszasan fejtegette azt is, milyen számára az ideális jelölt. 

A kritériumok között szerepelt például, hogy a tökéletes nő ne legyen túl okos, túl céltudatos, mint mondta: vonzó számára a butaság. Az is kiderült, hogy a lágy hangsú, simulékony hölgyeket kedveli. 

Most azonban úgy érzi, hogy az említett nők menstruáció után már nem akartak vele lenni, Facebookon is letiltották. De úgy tűnik, akadt egy kis gondja a női test rejtelmivel is:

"Minekután egy becsületes menzesz három hétig tart, egy hét áll rendelkezésre az ismerkedésre és az örömszerzésre. A jövőben fontosnak tartom azt, hogy a nők megosszák velem ciklusaik rámvonatkozó dátumait, menzesz előtti napjaik ismerkedési fázisait" - írta Alekosz.