Anglia legnagyobb gyermekmolesztálási botrányában akár 1000 áldozat is lehet, most megszólalt az egyikük: 12 éves korától erőszakolták, összesen 70 férfi élte ki rajta a vágyait.

Anglia legnagyobb gyermekmolesztálási botrányának még nincs vége, hiszen eddig egyetlen embert ítéltek el az ügyben. A hírek szerint Telfordban egy banda 11-12 éves kislányokat erőszakolt. Körülbelül 1000 áldozatuk lehet, akik közül az egyik most megszólalt, és beszélt az átélt borzalmakról. A gyermek akkor került a banda célkeresztjébe, amikor édesapját kísérgette, aki karbantartási munkálatokat végzett. A férfiak megszerezték a telefonszámát, és a játékszerükké vált.

Összesen 70 férfi erőszakolta meg Amyt"Forrás: Getty Images/iStockphoto/NinaMalyna/Ninamalyna "

Összesen hetven férfi élte ki rajta vágyait, 12 éves korától fogva erőszakolták, és 13 évesen teherbe is ejtették. Az Amynek nevezett áldozat akkor egy abortuszon is átesett, de a borzalmak ezzel nem értek véget. Négy éven keresztül bántalmazták, a férfiak pedig életveszélyesen megfenyegették őt, ezért tartotta titokban, mit tesznek vele. Eddig egyetlen embert ítéltek el az esetben. A horror számára akkor ért véget, amikor 16 évesen elszökött Telfordból, de kísértik még a borzalmak.

Minden, amit akarok, az az igazság. Az emberek ugyanis, akik engem erőszakoltak, szabadon sétálnak. Ellopták a gyerekkorom. Megrémít, hogy azt, amit velem tettek, más ártatlan fiatal lányokkal is megtehetik" – mondta a most 19 éves Amy, aki reméli, hogy ezúttal sikerül elkapni az elkövetőket. Az abortusz során DNS-vizsgálattal azonosították az elkövetőt annak idején, de lezárták az eljárást, amikor a 21 éves férfi azt vallotta, 16 évesnek hitte az áldozatot. A telfordi botrányhoz öt haláleset kapcsolódik – írja a Mirror.