Látni akarta, hogyan bomlik le a test, ezért a 69 éves Donna Sue Hudgins eltitkolta 93 éves anyja halálát, és hónapkig figyelte, mi történik annak testével. 

Donna Sue Hudgins senkinek nem szólt 93 éves anyja haláláról, méghozzá azért, mert mindenképpen látni akarta, mi történik ilyenkor a testtel, vagyis azt, ahogy lebomlik. A 69 éves brit nő és anyja egy házban éltek, az idős nő halála után pedig a lánya csak nézte, hogyan változik néhai anyja teste.

A rokonok persze ezalatt az idő alatt többször is szerették volna meglátogatni az idős nénit, de Donna minden alkalommal talált valamilyen kifogást. Ha valaki pedig elment hozzájuk, ahhoz kiment az ajtóba, és nem engedte be.

A rendőrségnek viszont csak akkor lett gyanús, amikor Donna elment egy temetkezési vállalkozóhoz és közölte, anyja meghalt, de a mentők valahogy elvesztették a holttestét. A hatóságoknak végül sikerült bejutniuk a házba, és megtalálták a testet, amely ekkorra már nagyon rossz állapotban volt, hiszen több hónapja bomlott. A szomszédok panaszkodtak a szag miatt. Donnának bíróság előtt kell felelnie tettéért - írja a Mirror