Cristiano Ronaldo állítólag megerőszakolt 2009 júniusában egy amerikai modellt, majd megpróbálta megvenni a hallgatását. Ugyan a nő elfogadta a pénzt, a megállapodásukat most mégis felbontotta. Ez történt azon az éjszakán, amikor Ronaldo állítólag megerőszakolta Kathryn Mayorgát.

„Kilencvenkilenc százalékban jó ember vagyok, de nem tudok semmit a maradék egy százalékról" - mondta térdre ereszkedve Cristiano Ronaldo a modellnek, miután megerőszakolta. Ezt állítja legalábbis a nő, akinek Ronaldo megpróbálta megvenni a hallgatását, de nem sikerült. Most kiderült, mi történt a nő szerint azon az estén, amely óta öngyilkos gondolatokkal küzd és terápiára jár, vagyis azon az estén, amikor a nő állítása szerint Ronaldo megerőszakolta.

Ez történt állítólag azon az estén, amikor Cristiano Ronaldo erőszakoltForrás: Imaginechina/Cao ji - Imaginechina/Cao Ji

A Las Vegas-i Palms Hotel klubjában találkozott 2009 nyarán Cristiano Ronaldo és az akkoriban feltörekvő modell, Kathryn Mayorga. A nő a barátaival iszogatott, amikor a focista egyszer csak odament hozzá. Beszélgettek, táncoltak és telefonszámot cseréltek. Nem sokkal később a nő kapott is egy üzenetet Cristianótól, amelyben meghívta őt és egy barátját a lakosztályába. A focista úszást javasolt a nőnek, aki a fürdőszobában öltözött át éppen, amikor Ronaldo bement hozzá, és könyörgött neki, hogy érintse meg. A nő ellenállásának hatására végül csak egy csókhoz ragaszkodott Ronaldo, mielőtt elengedi a modellt, de a csókból több lett.

Ekkor a focista egyik barátja jelent meg, megszakítva az eseményeket, de Ronaldo újra közeledett a modell felé, amint lehetett annak ellenére, hogy a nő folyamatosan tiltakozott. Elfordultam, ő pedig megpróbálta levenni a fehérneműmet" – mondta Kathryn Mayorga, akire ezután ugrott rá a focista, és állítólag megerőszakolta védekezés nélkül. „Miután bántalmazott, ismét nem hagyta, hogy elmenjek" – tette hozzá a nő. Ezután Ronaldo a modell állítása szerint térdre ereszkedve bizonygatta, hogy ő 99 százalékban jó ember - írja a Daily Mail.

Cristiano Ronaldo reagált a szexuális erőszak vádjára

Szexuális erőszakkal vádolja Cristiano Ronaldót egy amerikai modell. A focista most reagált a hírekre. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!