A Ganxsta Zolee és a Kartel Big Daddy Laca 50. születésnapját egy hatalmas bulival ünnepelte meg a Budapest Parkban, ahol Döglégy két barátját, Majkát és Curtist is szerette volna egy színpadon látni, ám csak az ózdi hős vett részt az ünnepi koncerten. A rajongók reagáltak...

Majka a Heroin című Kartel számot rappelte a színpadon, amikor a rajongók "Hol van Curtis?" kiáltásokkal zavarták meg az előadását. Majka azonnal reagált a történtekre: a szám drogos alanyát hol kimondva, hol kimondatlanul, de Curtis nevére cserélte. 

Majka és CurtisForrás: youtube

Úgy tűnik, a rajongók szemében Majka hatalmasat hibázott azzal, hogy Curtist nyilvánosan árulta be a dorgozással kapcsolatban. Többen állnak ki mellette, amiért így akart segíteni függő barátjának, ám még azok is bírálják azt, ahogyan ezt az egészet intézte az ózdi hős.

Ganxsta Zolee a Borsnak mesélt a koncertről.

"Azt szerettem volna, ha mind a ketten ott vannak a bulin, de nem így történt, Majka jött egyedül. Ha a döntés rajtam áll, akkor vagy mind a ketten ott vannak, vagy egyikük sem, mert nem akarok választani kettőjük között. Csakhogy ez nem rajtam múlt, nekem is a fejem felett döntöttek, a menedzsment úgy határozott, hogy Majka legyen, nem volt beleszólásom. Én Petikét is, meg Atikát is nagyon szeretem, és véleményem szerint együtt a legjobbak."