Albert Györgyi újságíró 10 éve hunyt el, boldog volt, amikor elment

Forrás: MTI/Sándor Katalin -
depresszió halál újságíró alkoholizmus tragédia Albert Györgyi anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tíz évvel ezelőtt, 2008-ban hunyt el Albert Györgyi újságíró. Egy taxiban állt meg a szíve. Szép volt, tehetséges, nehéz gyermekkora egész életére rányomta a bélyegét. Pánikbeteg volt, depressziós, anorexiás és alkoholfüggő.

"Leginkább anyu törődése hiányzott. Apu vitt nőgyógyászhoz, amikor nagylány lettem. Apu sietett később is mindig a segítségemre" - idézi Albert Györgyi újságíró szavait a Story magazin. Tíz évvel ezelőtt hunyt el, nehéz gyermekkora rányomta a bélyegét felnőtt életére is. Depressziós volt, pánikbeteg, anorexiás és alkoholfüggő.

Első férjétől hamar elvált, második férje, Máté Gábor színész már az elején közölte vele, hogy nem akar gyereket. "Az első együttlétünkkor megfogantam. Életemben először. Természtes volt, hogy tartom az egyezségünket, és elvetetem Gábor gyerekét, de valami végérvényesen megroppant bennem... " - mesélte abortuszának történetét a Best magazinnak. A gyermek elvetetését gyilkosságként élte meg.

Albert Györgyi 10 éve hunyt el Forrás: MTI/Sándor Katalin

Amikor a pszichiátrián kezelték, megkérdezték tőle, miért iszik. "Azért, mert nem lehetek anya, meggyilkoltam a leendő gyerekemet... Azért iszom, mert túl gyáva vagyok, hogy felvágjam az ereimet. Az alkoholizmus lassított öngyilkosság" - válaszolta az újságíró.

Halálakor azonban rátalált a szerelem Galsai Dániel személyében. Az esküvőt tervezgették, amikor egy taxiban, 44 éves korában megállt a szíve.

Debreczeni Zita megmutatta magát gyerekként: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-debreczeni-zita-megmutatta-magat-gyerekkent.htmlDebreczeni Zita hihetetlenül cuki képet mutatott magáról a régmúltból: így nézett ki kisgyerekként. TV + SztárokOrigoChad le Clos úszó Cseh Laciról nyilatkozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-chad-le-clos-uszo-cseh-lacirol-nyilatkozott.htmlChad le Clos mindössze 20 évesen lett a 200 méteres pillangóúszás olimpiai bajnoka, Cseh Laci nagy versenyzői riválisa, aki 2014-ben az év úszója is lett. A sportoló exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak és elárulta, mi a véleménye a magyar versenyhelyszínről és arról is beszélt, milyen kapcsolatban van Cseh Lacival. TV + Sztárok--Schobert Lara nem szeretne sztár lennihttp://www.life.hu/sztarok/20181004--schobert-lara-nem-szeretne-sztar-lenni.htmlSchobert Lara egy fiataloknak szóló alkalmazásnak köszönhetően nagyon sok követőt szerzett, de szülei miatt egyébként is rengetegen ismerik. Elárulta, őt vonzza-e a sztárság. TV + SztárokOrigoTillát megviselte családja hiánya míg Máltán forgatta A legbátrabb párosthttp://www.life.hu/sztarok/20181002-tillat-megviselte-csaladja-hianya-mig-maltan-forgatta-a-legbatrabb-parost.htmlTilla egy hónapig forgatta Máltán a TV2 A legbátrabb páros című műsorát, de egy jó darabig nem szeretne többet ilyen hosszú időre távol lenni családjától. Nehéz volt ez az időszak. TV + SztárokOrigoTárgyalótermen kívül egyezkedhet az általa okozott baleset sérültjével Fésűs Nellyhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-targyalotermen-kivul-egyezkedhet-az-altala-okozott-baleset-serultjevel-fesus-nelly-szineszno.htmlTöbb autóval és egy kisbusszal ütközött össze Fésűs Nelly színésznő az M0-ás autópályán még tavaly novemberben. Ahogy megírtuk, nemrégiben lezárult a nyomozás, az ügyészség a gyanúsítottal szemben a büntetőeljárást 6 hónapra felfüggesztette, és az ügyet közvetítői eljárásra utalta TV + Sztárok--Elvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.