Kondákor Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője nyerte a MasterChef Vip című gastroműsort: videó

győztes Jóban Rosszban MasterChef VIP Kondákor Zsófia Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
27 híresség közül Kondákor Zsófi vihetette el a MasterChef Vip trófeáját, ő nyerte meg a gastroműsort.

Janicsák Veca és Kondákor Zsófi küzdöttek meg egymással a végső döntőben: a MasterChef VIP trófeáját végül a Jóban Rosszban színésznője, Kondákor Zsói nyerte meg.

Hosszú Katinka édesapja, Hosszú István szerint visszakapták az igazi Katinkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181006-hosszu-katinka-edesapja-szerint-visszakaptak-az-igazi-katinkat.htmlHosszú Katinka édesapja elárulta, nem csak a rajongók, de a család is visszakapta az igazi mosolygós, viccelődős Katinkát.TV + SztárokOrigoVárkonyi Andrea egy másik férfi miatt hagyta el 12 év után Bochkor Gábort? Azt beszélikhttp://www.life.hu/sztarok/20181006-varkonyi-andrea-egy-masik-ferfi-miatt-hagyta-el-12-ev-utan-bochkor-gabort.htmlVárkonyi Andrea és Bochkor Gábor kapcsolata 12 év után néhány hónappal ezelőtt ért véget. Az egykori szerelmespár már szét is költözött, közösen kiadott közleményükben azt írják, a legnagyobb egyetértésben váltak egy útjaik, lányukat, pedig ezután is közösen fogják nevelni. Egyes értesülések szerint egy harmadik fél is bekerült a képbe...TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoBaji Balázs elárulta Hosszú Katinka titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20181005-baji-balazs-elarulta-hosszu-katinka-titkat.htmlA 2000-es sydney-i Olimpia úszó sztárja, az angolna becenévre is hallgató Eric Moussambani az első magyar úszó Világkupán különböző sportágak szupersztár sportolóival versenyzett. A sztárfutamon ott volt többek közt a téli Olimpia magyar aranyérmes sztárja, Liu Shaolin Sándor, valamint a tavalyi év sportolója, a gátfutó Baji Balázs is, aki megnyerte a versenyt. Mestere pedig nem más volt, mint Hosszú Katinka. Balázs a Life.hu-nak nyilatkozott a sztárfutam után, többek közt Katinka titkáról. TV + SztárokA Survivor versenyzőjét, Dékány Vikit rendszeresen meglopta volt párjahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-a-survivor-versenyzojet-dekany-vikit-rendszeresen-meglopta-volt-parja.htmlDékány Vikit a Survivorből ismerhették meg az emberek, ám múltját játékban még nem részletezte. Sok mindent megtapasztalt pedig, de a legnagyobb csalódást egyik volt szerelme jelentette: kiderült, hogy végig meglopta őt. TV + Sztárok--Cseh Laci nem borotválja le a fejét a világkupárahttp://www.life.hu/sztarok/20181005-cseh-laci-nem-borotvalja-le-a-fejet-a-vilagkupara.htmlHat számban nevezett az úszó-világkupára Cseh Laci, ám a szokásától eltérően most nem borotválja le a haját. Azt is elárulta, hogy miért. TV + Sztárok--Közleményt adott ki a Juventus Cristiano Ronaldórólhttp://www.life.hu/sztarok/20181005-kozlemenyt-adott-ki-a-juventus-cristiano-ronaldorol.htmlNemi erőszakkal vádolta meg Kathryn Mayorga modell Cristiano Ronaldót. Azt állítja, hogy a focista 2009-ben, Las Vegasban erőszakosan közösült vele. A rendőrség nyomozást indított az ügyben, és Ronaldo után most a klubja is közleményt adott ki.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.