Egy vélhetően részeg sofőr nagy sebességgel hajtott a kaliforniai édesanya autójába, aki 8 hónapos terhes volt. Az anya és a baba is életüket vesztették, de a vétkesnek csak a nő haláláért kell felelnie. 

8 hónapos terhes volt a 29 éves Krystil Kincaid, amikor egy vélhetően részeg sofőr belehajtott az autójába. A vétkes 28 éves Marcos Forestal profi bokszoló szinte sérülés nélkül szállt ki az autójából, míg a nő meg nem született gyermekével együtt az életét vesztette. Hiába szállították kórházba, és tettek meg mindent az orvosok azért, hogy megmentsék, nem sikerült.

A kisbabát az anyával együtt temették elForrás: Facebook/Zach Kincaid

Az apa, Zach Kincaid, aki így egyedül maradt négy gyermekükre a temetésről készült képeket a közösségi oldalán osztotta meg, hogy felhívja a figyelmet az ittas vezetés veszélyeire és arra, hogy kaliforniai törvények nem veszik figyelembe a 8 hónapos, egészséges magzat halálát. „A feleségem és a lányom meggyilkolásáért maximum 10 évet kaphat" – írta az apa a képekhez, mivel a meg nem született gyermek nem számít áldozatnak, valamint a vétkes sofőr nem szándékosan okozta a balesetet az ottani jog szerint. Zach Kincaid petíciót is indított, hogy a férfit a magzat haláláért is vonják felelősségre - írja a Daily Mail.