Örömhírrel jelentkezett be közösségi oldalán Dancs Annamari énekesnő. A megosztott ultrahangfotóból először gyermekáldásra lehetett volna következtetni, ám a szövegből már megtudhatjuk, hogy az Ének az esőben című darabba tér vissza. 

Egy ultrahangfotóval találhatta szembe magán az, aki megnézte Dancs Annamari énekesnő hivatalos Facebook-oldalát. A művész nemrégiben vált külön Kerényi Miklós Mátétól, ám azóta már megtalálta a szerelmet

Dancs Annamari most újabb örömhírt jelentett be: visszatér az Ének az esőben című darabba. "Drága Barátaim, Ismerősök! Örömmel jelentem be, hogy október 31.-én visszaállok az Ének az esőben musicalbe. Bő 2 év után újra a Kathy Selden bőrébe-na és persze a szteppcipőbe -bújhatok. Köszönöm! Számomra nagyon kedves ez az előadás, mert a Szegedi Szabadtéris premierünk előtt tudtam meg, hogy megfogant a kisfiam. A Budapesti Operettszínházas premierkor pedig megszületett... lehet, hogy nem véletlen, hogy a kisfiam már most táncol , ha zenét hall!!?" - írta Facebook-bejegyzésében Dancs Annamari.