Futás közben támadtak meg egy magyar sportolónőt, Viktóriát: megverték és szexuális cselekedetre akarták kényszeríteni. Facebook-oldalán számolt be az őt ért borzalmakról. 

Facebook-oldalán adott hírt arról egy magyar futónő, hogy megtámadták és szexuális cselekedetre akarták kényszeríteni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy férje elindult elé, ezért még odaért, mielőtt az erőszakos közösülés megtörténhetett volna. Ennek ellenére a futónő komoly sérüléseket szenvedett, hiszen futni és menekülni próbált, ezért a támadója megverte.

Viktóriát futás közben támadták meg - Képünk illusztrációForrás: Shutterstock

Vasárnap este az otthonunktól néhány száz méterre megtámadott egy férfi, és szexuális cselekedetre kényszerített. Mivel kiabálni és menekülni próbáltam, ezért megvert. Jelenleg kórházban vagyok, a körülményekhez képest jól. (...)Köszönöm a férjemnek, hogy elindult elém, Istennek, hogy megmutatta, merre menjen, hogy odaért egy erőszakos közösülés előtt, és megmentette az életemet" – írta Facebook-oldalán a többi között Viktória. Hozzátette, a támadóját elkapták.