Még csak néhány hete ismerkedett meg MC Hawer és 33 évvel fiatalabb kedvese, Mata Fanni. Kapcsoltuk azonban máris szintet lépett, eljegyezték egymást. Sőt, MC Hawer az egyik kommentelőnek családalapítási terveikről is beszélt. 

"Hát ez van" - mindössze ennyit írt ahhoz a fotóhoz MC Hawer, mellyel közösségi oldalán bejelentette: eljegyezte 33 évvel fiatalabb kedvesét, Mata Fannit. Nemcsak az 53 éves előadó tette közzé a hírt, hanem a 19 éves lány is, akinek már szintén van hivatalos oldala. Ahogy korábban megírtuk: a pár MC Hawer egyik koncertjén találkozott. 

MC Hawer napokban egy közös képet is feltöltött magukról, melynél az egyik rajongója kommentben osztotta meg saját történetét. A nő azt írta, ő is egy idősebb férfivel él együtt, ha pedig ő teherbeesne és megtartaná, a férfi elhagyná őt. 

MC Hawer a következőt válaszolta a szomorú sorokra: "Bölcs a párod. Nem érné meg a gyermeketek felnőtt korát...". Majd néhány kommentel lejjebb így folytatta: "Mi úgy beszéltük meg, ha néhány hónap múlva még ugyanilyen jól vagyunk, bevállalom. Miért? Mert szeretem és Ő is szeret. Egy nőnek ez fontos dolog, és ha a párod is igazán szeret, próbáljon megérteni. Egy jobb pillanatában mondd el neki így, ahogy ide leírtad. Talán átgondolja" - tanácsolta a nőnek MC Hawer. Így tehát úgy tűnik, nemcsak az esküvőt tervezik Fannival, hanem akár a családalapítást is.