Hajdú Péter elárulta, mostanában szokott randizgatni. Mint mondja, ha számára szimpatikus hölgytől kap kedves üzenetet a közösségi oldalán, akkor szívesen elhívja egy kávéra.

Hajdú Péter már jó ideje szingli, pedig a közösségi oldalon csak úgy ostromolják a nők. Nem csak bókokat kap tőlük, gyakran pucér képek és szexre hívó üzenetek is érkeznek hozzá. Utóbbiakat azonban egyáltalán nem értékeli.

Korábban is kaptam szexuális tartalmú leveleket, de mostanra csúcsosodott ki a dolog. Napi szintűek a pucér fotók, amelyeken a nők mindent megmutatnak, és az ágyukba invitálnak. Az ilyenekre már nem is reagálok, emiatt egyesek megsértődnek, és elküldenek melegebb éghajlatra. Őszintén szólva nem is értem ezeket a megnyilvánulásokat. Tényleg azt hiszik, hogy egy meztelen fotó után majd elmegyek hozzájuk, és közülük választom ki a leendő páromat?” – mesélte a Lokálnak.

Hajdú Péter nyitott egy új kapcsolatraForrás: Facebook

A műsorvezető elárulta azt is, szívesen randizik, de csakis olyan hölggyel, aki szimpatikus a számára.

Mostanság olykor randizgatok, de eddig még egyik hölggyel sem jutottam az ismerkedésnél tovább. Az ízléses és kedves üzenetekre szívesen válaszolok. Megnézem a profiljukat, és ha szimpatikusak, meghívom őket egy kávéra. Én a személyes találkozóban hiszek, nem a virtuális levelezésben. Fontos, hogy mennyire szimpatizálunk, és hogy szemtől szemben ismerjük meg a másik személyiségét. Ezért nem is értem azokat a nőket, akik üzenetben szerelmet vallanak nekem, hiszen azt sem tudják, milyen vagyok valójában. Az, hogy látnak a televízióban vagy az újságok címlapján, nem jelenti azt, hogy mindent tudnak rólam. Az csak az életem egy része.”