Paulina Casillas Landeros fájdalmas műtéten és még fájdalmasabb gyógyulási folyamaton esett át azért, hogy párjának egy különleges ajándékot adhasson. Kivetette a köldökét, ezt szánta a férfinak szerelmi zálogul. 

A 23 éves Paulina Casillas Landeros 2015-ben úgy döntött, különleges ajándékkal lepi meg szerelmét, valószínűleg nincs olyan a világon rajta kívül, aki ilyen nem mindennapi, extrém szerelmi zálogra számíthatott. 

A számos testmódosításon átesett Paulina ugyanis úgy döntött, hogy kiveteti a köldökét, és azt adja a férfinak. A lány egyébként már felvágatta a nyelvét, a testét számos tetoválás és piercing borítja. A családjával rossz a viszonya, úgy gondolja, ez is az oka lehet annak, hogy ennyire változtatni szeretne a külsején. 

A köldökét adta szerelmi zálogulForrás: Shutterstock

"A műveletet szakember végezte, de nagyon rossz tanácsot adott azzal kapcsolatban, hogy hogyan kezeljem a sebet, így elfertőződött" - mesélte Paulina a Mirrornak. 

"Szenvedtem. Napokat töltöttem az ágyban, mintha karanténban lennék" - tette hozzá. Nem tudott sem felülni, sem pedig nevetni. 

Paulina egyébként már nincs együtt a fiúval, akinek a köldökét adta. "Nagyon szerettem akkor a barátomat. Támogatott a nehéz időkben, a legfontosabb ember volt az életemben" - emlékezett vissza a lány, akinek a köldöke soha nem gyógyul meg teljesen. 

"Megtartotta, és örökre megőrzi, hiszen tudja, hogy mit jelent ez" - mondta a 23 éves nő. 

Ha szeretnéd megnézni a sokkoló fotókat, kattints ide! (Csak erős idegzetűeknek ajánljuk.)