Elkezdődött a ValóVilág kilencedik szériája, és az már most borítékolható, hogy nem maradunk botrányok és szerelmespárok, ezzel együtt pedig intim jelenetek nélkül. Az előző évadokban szinte kivétel nélkül alakultak ki gyengéd érzelmek, az intim kapcsolatok pedig egyre nyíltabbá és gátlástalanabbá váltak. Míg Nóri és Leslie szerelme nem jutott tovább a csóknál, addig VV Mici és Krisztián már nem is takargatták magukat.

VV Mici és VV KrisztiánA ValóVilág legutóbbi, és talán a leggátlástalanabb szerelmespárja. Mici és Krisztián kapcsolatuk legintimebb pillanatait sem igyekeztek eltitkolni, egyáltalán nem zavarta őket, hogy az egész ország láthatja pikáns jeleneteiket, amikből volt bőven! Szerelmük a villa falain kívül is folytatódott, és habár többször is szakítottak, úgy tűnik, hogy végül mindig egymásra találnak.


VV Iza és VV KrisztiánA ValóVilág hatodik szériájának szerelmespárja volt Iza és Krisztián, akik között rengeteg volt a feszültség, ezzel együtt a szenvedély is. Kapcsolatuk nagyon hullámzó volt: hol egymásnak estek, hol pedig civakodtak. Veszekedések sokszor elfajultak, Iza egyszer le is köpte Krisztiánt, de ez is megbocsátható bűn volt a villa falain belül. Szerelmük egy ideig a kiesésük után is folytatódott, de végül elváltak útjaik egymástól.


VV Gigi és VV JerzyGigi és Jerzy szerelme sokára teljesedett ki a villában, hiszen Gigi nem szeretett volna az egész ország szeme előtt lefeküdni szerelmével, de végül mégis győzött a vágy. Az első alkalom után pedig már nem is igyekeztek parancsolni maguknak, egyre gyakoribbá váltak az együttlétek. A szerelmesek kapcsolata ennek ellenére már a villában megingott, így aztán a villa falain kívül sem folytatódott.

Gigi és Jerzyrtl sajtóklub

Kismocsok és RitaKismocsok volt az első, aki leszbikusként költözött be a ValóVilág villájába, így alakult ki az első lesznikus szerelem is a második szériában. Habár Kismocsok eleinte a szexi Sziszit szemelte ki magának, de végül a magányos Rita mellett kötött ki. Köztük többször is lángolt a szerelem a paplan alatt, és a show vége után is sokáig folytatódott még a kapcsolatuk, de ma már nincsenek együtt.

Kismocsok és RitaForrás: RTL Klub

VV Nóri és VV LeslieNóri és Leslie volt a ValóVilág első szerelmespárja, hiszen a valóságshow első szériájában akadtak egymásra. A naiv Nóri és a leginkább önmagát imádó Leslie között a hatalmas csókcsatákon kívül nemigen történt semmi, hiszen a táncost a saját tükörképe jobban lekötötte, mint szerelme. Nem csoda, hogy a villán kívül nem is folytatódott a románcuk.