Sült denevér, kukacos sajt és bikapénisz is helyet kapott az Undorító Ételek Múzeumában, Malmöben. A napokban megnyílt látványosság olyan távoli tájak bizarr ételeit hozza el Malmöbe, amelyre sokan még álmukban sem gondoltak. Ám nem mindenki örül a nem mindennapi múzeumnak. 

Malmöben nyílt meg az Undorító Ételek Múzeuma. A napokban felavatott látványosságot Dr. Samuel West pszichológus álmodta meg. Távoli tájak bizarr ételeivel pakolta tele a múzeumot, melyek között találunk például kukacos sajtot, sült denevért és bikapéniszt is. 

West nem először fog hasonló vállalkozásba, ám ennek most nem mindenki örül. A CNNcikke szerint például a környező éttermek sem nézik jó szemmel a látványosságot. Westnek is vannak félelmei például a szagokkal kapcsolatban, többek között a durian nevű gyümölcs miatt, amelyet zárt térben felbontani is tilos. 

A 400 négyzetméteres kiállításon a látogatók nemcsak szagolhatják, hanem érinthetik és kóstolhatják is az ételeket, így West a megbetegedésektől is tart kissé. 

Ha szeretnéd látni az ételekről készült fotókat, lapozd végig galériánkat!

Forrás: disgustingfoodmuseum.com