Megtörtént az, ami egy ideje már a levegőben volt: szakított Pintér Tibor és Frida. Már A legbátrabb páros felvételein is érezhető volt közöttük a feszültség, sokat veszekedtek, sőt nemrégiben a TV2 Mokka adásában szólt be Frida Tenyának.  A színész megfelezte a lánnyal A legbátrabb párosban kapott 10 millió forintot, albérletet keresett neki, továbbá anyagilag és emberileg is segíti.

"Fridi egy tüneményes csiszolatlan gyémánt, ám igen lobbanékony és hirtelen természetű. Ezt már az elejétől kezdve éreztem, de gondoltam, egy 20 éves fiatal lánynak csak pici időre van szüksége és összeszokunk. A kisebb kirohanásaival azonban már egyre nehezebben tudtam azonosulni, a nyilvános veszekedések sokat kivettek belőlem, az állandó harc pedig megölte a szenvedélyt. Fridi egy igazi kincs, és pár év múlva valaki nagyon boldog lesz mellette, de én nem szeretném csiszolgatni tovább ezt a gyémántot, hiszen apa vagyok, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, több tucat művészért és jószágért tartozom felelősséggel" - nyilatkozta a Borsnak Tenya. 

Forrás: TV2

"A legbátrabb párosért kapott tízmilliós fődíjunk felét neki adtam, továbbá közösen néztünk neki albérletet, amiben anyagilag is segítem, nem beszélve az önálló élete elindulásáról. Nem égetek fel minden hidat. Nem gondolom, hogy így a közös munka a legjobb ötlet lenne, de nagyon fontos, hogy most jól útjára indítsam. Ha folyamatosan tőlem függne, az hiba lenne. Nem szeretném elvenni az idejét és a boldogságát. Lehet, hogy ezt még nem érti most, de hiszem, hogy egy nap rájön" - tette hozzá.