Emberölés miatt nyomoznak a negyedikről kizuhant Pannika ügyében

zuhanás kislány szülők emberölés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeleti lakásának ablakán a 3 éves Pannika. Az ügyben még mindig nyomoznak. Úgy tudni, hogy most már emberölésként kezelik az ügyet. 

A 3 éves Pannika még 2017 májusában zuhant ki egy kistarcsai ház negyedik emeletéről. A gyermekre a keresztanyja vigyázott, ám kora reggel egyedül hagyta a gyermeket, hogy odaérjen a munkahelyére. A szülők éjszakai műszakban dolgoztak. Úgy tudni, a gyermek felébredvén megijedt, az ajtón nem tudott kijutni, így egy széket húzott az ablakhoz, ahol megcsúszott és kizuhant.

A Blikk információi szerint a rendőrség több mint 1 évig vizsgálta a történteket, most pedig az életvédelmi osztályé az ügy. Emberölés bűntette miatt folyik a nyomozás.

Még nyomoznak a negyedikről kizuhant Pannika ügyében Forrás: Shutterstock

Több órán keresztül kihallgatták a nagymamát, az édesapa, A. Tamás édesanyját. "A nagymamát leginkább arról kérdezték, milyen volt a szülők viszonya egymással. Érdekelte a nyomozókat, hogy konfliktusos volt-e a kapcsolatuk, és ha igen, az kihatott-e a gyermekre. Faggatták arról is Tamás édesanyját, hogy Pannika mennyire volt önálló, például egyedül öltözött-e" – közölte a Blikkel dr. Lichy József, aki A. Tamás jogi képviseletét látja el az ügyben.

A szülőket hazugságvizsgálatnak is alávetették, ahol kiderült, az édesapa mindenre igaz választ adott. Az édesanyánál azonban kétségek merültek fel. Állítólag a szülők nem tudták, hogy a keresztanya nem várja meg őket, ám a hazugságvizsgálaton kiderült: az anyuka valószínűleg nem mondott igazat ebben a kérdésben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.